Heineken Champions Cup Final, Ashton Gate Stadium, Bristol, England, UK 17/10/2020 Exeter Chiefs vs Racing 92 A general view of Ashton Gate Stadium Mandatory Credit ©INPHO/James Crombie

Avrupa Profesyonel Kulüp Ragbisi (EPCR)’da 2020-21 sezonunda Türkiye’de yayınlanacak maçların yayınlanacağı adres belli oldu. Buna göre maçlar, organizatörlerin resmi internet sitesi olan EPCRugby.TV adresinden canlı yayınlanacak.

Söz konusu platform, yayın anlaşması olmadığı yerlerde uygulamaya konulan bir servis olma niteliğini taşıyor. Bu platformda yayın takip etmek isteyen ragbiseverler, maç üzerinden gidebileceği gibi haftalık olarak da paket satın alabilmekte. Şu an itibariyle haftalık paket 8,99 € üzerinden, tek maç fiyatlarında ise Challenge Kupası’nda 3,99 €, Şampiyonlar Kupası’nda ise 4,99 € olarak satın alınabiliyor.

Diğer yandan bu hafta oynanacak iki Challenge Kupası maçı, EPCR’nın resmi internet sitesinden (EPCRugby.com) canlı yayınlanacak. Bu maçlardan ilki 11 Aralık Cuma günü saat 22:45’te oynanacak olan Leicester Tigers – Brive maçı olacak. Diğer maç ise 12 Aralık Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak olan Agen – London Irish maçı olacak.

Fotoğraf: ©INPHO/James Crombie

 

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir