Naim Süleymanoğlu Ragbi Ligi’nde 2021 sezonu, bugün oynanacak final maçıyla sona eriyor. Saat 15:00’te Hacettepe Üniversitesi Beytepe Stadı’nda oynanacak olan mücadelede Hacettepe RK ile ANKÜ SK takımları karşı karşıya gelecek.

COVID-19 etkisiyle bir çok takımın yer almadığı ve sadece dört takımın yer aldığı ligde normal sezon üç maç üzerinden oynandı. Bu maçların sonrasında ligde en fazla şampiyonluğa sahip ODTÜ Ragbi ilk ikinin dışında kaldı ve üst üste kaçırdığı lig şampiyonluğu sayısını üçe çıkardı.

Söz konusu final maçında ANKÜ SK, bir dönem Yedili Ragbi ÜniLig’de yakaladığı fırtınayı bu sefer NSRL’de yakalamış durumda. Üst üste dört galibiyet alan ANKÜ SK, ligde son aldıkları mağlubiyeti Mart 2020’de Hacettepe karşısında aldı. Ancak son Hacettepe maçında galibiyet elde ettiler.

Bu rekabette ANKÜ, söz konusu maçta gerek performansı, gerekse yakaladığı seri nedeniyle favori konumda. Ancak Hacettepe bu konuda geri adım atmaya niyeti yok. Zaten NSRL şampiyonluğu bulunmayan bu iki takım, ilk şampiyonluğa ulaşmak için büyük çaba sarf edecekler.

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir