İngiltere Süper Ligi’nde haftanın açılış mücadelesinde Wigan Warriors, deplasmanda Hull Kingston Rovers’ı 26-22 mağlup etti. Ligin ikinci ve üçüncü sırasında bulunan iki takımın karşılaştığı bu mücadelenin sonrasında Wigan Warriors, 18 puana ulaşarak rakibin önüne geçti.

Normal süresi 22-22 sona erdiği mücadelede karşılıklı trylar ve karşılıklı mücadelelere sahne oldu. Bu maçta Wigan Warriors ek sayı atışları konusunda sıkıntılar yaşarken, Hull Kingston Rovers’ta ise savunma konusunda büyük eksiklikler yaşadı. Normalde Hull KR, maçın sonlarına doğru rahat gidiyordu. Ancak Wigan tarafının ikinci yarıda farkı kapatması uzatmalara neden oldu. Uzatmada Hull KR’da Mikey Lewis’ten bir drop gol denemesi olsa da bir sonuç alınamadı. Wigan Warriors ise Liam Farrell’ın yaptığı atağın try ile sonuçlanmasıyla galibiyete ulaştı.

Maçta Farrell, uzatmalarda bir try olmak üzere toplamda üç tryı yaptı. Liam Marshall da ikinci yarıda iki try kaydetti. Abbas Miski Wigan Warriors adına normal süredeki son tryını kaydetti. Ev sahibi tarafta ise Ryan Hall ilk yarıda kaydedilen tek tryın sahibi oldu. Matt Parcell’ın yanı sıra James Batchelor ve Luis Johnson da ikinci yarıda tryını kaydetti.

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir