Türkiye’deki ragbi lig sporunun organizatörü Ragbi Lig Derneği, Arnavutluk Ragbi Lig ile yeni bir işbirliğine imza attı. Buna göre iki taraf, kendi ülkelerindeki ragbi lig sporunu geliştirmek için birlikte çalışacaklar.

Bu konuyla ilgili olarak Arnavutluk Ragbi Lig’in resmi bülteninde fazla bir bilgi yayınlanmadı. Ancak her iki tarafın başkanları bu konuda kendileri için olumlu bir gelişme olarak yorumluyorlar. Arnavutluk Ragbi Lig Başkanı Arnaldo Telo bu konuyla ilgili olarak resmi bültende yazdığı yazıda Türkiye Ragbi Lig ile yapılacağı yeni ilişkilerin her iki ülke için yeni fırsatların olacağını söylemekte. Ragbi Lig Derneği başkanı Gürol Yıldız da yaptığı açıklamada kişisel olarak bu ilişkilerin güçlendirmesinden çok heyecanlı olduğunu, çünkü hali hazırda Türkiye ile Arnavutluk arasında yakın ilişki olduğunu belirtti.

Ragbi Lig Derneği Başkanı Yıldız ile Arnavutluk Ragbi Lig’den Telo, şu an itibariyle çalışmalara başladı. Üç yıllık plan üzerinden yapılan bu çalışmanın önümüzdeki süreçte tamamlanması bekleniliyor.

Kaynak: Arnavutluk Ragbi Lig Resmi Bülteni

Fotoğraf: Ragbi Lig Derneği

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir